1. huhtikuuta 2012

Noitapäivä

Minulla kävi aamulla vähän aika pitkäksi ja koska nyt on palmusunnuntai eli se virallinen noitapäivä, niin etsin kaapista noitahatun. Virpomisen jätin väliin, koska en nyt varsinaisesti näyttäny miltään virpomanoidalta, vaan ennemminkin joltain laimealta halloween-velholta. Sitä paitsi ei minulla ollut virpomavitsojakaan. Lähinnä ajatus oli siis tuon meikin kokeilu, mikä luonnollisesti piti ikuistaa muutamaan nopeaan räpsyyn. (Yritin parissa kuvassa jotain pätevää noitailmettä, mutta kuvat nähtyäni totesin, että ehkä parempi pitää naama ihan vaan peruslukemilla...)

Meikinkin pesin heti pois, koska silmiä kutitti ja hattukin lähti menee jäätävän hiostamisen vuoksi. Ehkä tää noitana olo ei oo minun juttu. Ens vuonna kokeilen olla kissa. Tai ehkä parempi mennä suosiolla sinne pupu- ja tipuosastolle.
P.s. Kuvissa näkymätön poskipuna on varmasti samaa, millä sutattiin naama sillon 15 vuotta sitten, kun lähdettiin virpomaan. Meillä ei liian usein käytetä tuota poskipunaa saati uusita meikkejä. Ehkä oli tosiaankin parempi idea pestä pakkelit heti pois, tai olisin ollut hetken päästä lähinnä rupikonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!