29. huhtikuuta 2012

Muutaman viikon takaa...

Lupailin joskus ennen muinoin teille kuvia eräästä aurinkoisen lauantain kuvaussessiosta.. Sain parhaat otokset Vililtä juuri sopivasti ennen tätä minun reissua, joten tässäpä teille ajastettua materiaalia muutaman viikon takaa.

Ei (tietääkseni) suunniteltu kauheasti mitään etukäteen, mitä nyt lähtiessäni vähän vilkaisin peiliin sillä mielellä, että ei iske ahdistus, mikäli kameran eteen päädyn. (Saatoin laittaa pitsitopinkin ihan tarkoituksella, jos oikein muistelen...) Ajeltiin sitten ympäri Kajaania spotteja hakemassa ja niitähän löytyi! Kaikki kuvat on otettu Vilin kameralla, koska se nyt on astetta rokimpi kun minun vanha (mutta kuitenkin rakas!) laitos. Ja luonnollisesti siis kuvat minusta ovat Vilin ottamia ja taas vastaavasti toisin päin. Muokkaukset ovat Vilin käsialaa!Ja hei muuten, Vili tekee valokuvauskeikkoja käsittääkseni nyt ainakin Kajaanin ja Oulun seuduilla. (Mutta veikkaan, että Vili lähtee mielellään heittää reissua esim. Antarktikselle, mikäli maksetaan riittävästi. Haha, minä ainakin lähtisin...) Voin siis todellakin suositella! Vilin kotisivut yhteystietoineen löytyy pi täältä!

Ja hei, parasta! Vili sai lopultakin pystyyn oman valokuvablogin! Jee!! Nyt joka iikka klikkailee itsensä myös tähän suuntaan!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!