2. toukokuuta 2012

Home sweet home...

Ihana olla kotona, ulkona sataa lunta ja sisällä paleltaa varpaita. Herättiin eilen lentokentälle joskus puoli kuuden aikoihin ja tultiin kotiin puolen maissa. Saattoi vähän haukotuttaa töissä. Vietän täällä jälkivappua siman ja munkin kanssa ja alan just käymään noita reissukuveja läpi vähän tarkemmalla silmällä. Sitä ennen muutama kuva vinkiksi reissun kohteesta. Kaks ekaa on siis jo paluumatkalta lentokentältä.


Heitän tähän kuitenkin eilisen asukuvia, koska näytin ilmeisen tyylikkäältä. Tämän päättelin siitä, että Helsinki-Vantaalla minulle tultiin puhumaan ruotsia. (Tyypit oli ilmeisesti jotain Ruotsissa asuvia suomalaisia tms.) No ei vais, vaan koko reissun ajan surkeilin sitä, että olin pakannut mukaan hameita, mutta en epävakaan sään vuoksi käyttänyt kuin farkkuja. Viimeiseksi matkustuspäiväksi iskin sitten päälle sukkahousut ja mekon. Ja tuon reissusta ostamani hatun, koska se ei mahtunut laukkuun. Ja uudet aurinkolasit. Ja tuon vaalenapunaisen laukun... (Suunnilleen ainoot, mitä sain shoppailtua... Toivoton nainen.) Näytin kuulema joltain Thaimaan lomalaiselta noitten hattujeni ja pleksieni kanssa. Siis ruotsalaiselta, joka oli tulossa Thaimaasta.


Tässä ollaan jo läpäisty check innit ja turvatarkastukset ja kello on jo vähän enemmän kun sen seitsemän, joten olo on vähän enemmän pirtee. Aamupala ja lentokentän tuhokallis ja paha aamukahvi juotuna. Minulla oli varvas kipeenä, joten en kauheesti shoppaillu ees lentokentällä, koska kävely oli vähän vaikeeta. Se kipeyty shoppailessa viimeisenä päivänä. Illalla potkasin vielä sänkyä ja aamulla metron porrasta. Että just just. Alkoi olla varvas melko tohjona illalla. Kotona pistin siihen vähän voiteita ja yön yli nukuttuani pystyn taas kävelee melko normaalisti.

Helsinki-Vantaalla minun viereen istui toinen jalkavammanen nilkuttaja. Sen tarina oli melkein yhtä cooli. Se oli muusikko ja tipahtanu lavalta kesken shown.


Okei, nyt meni jo liian helpoksi!

Minä alan kohta valita parhaita kuvia julkaisuun. Lisää reissukuveja ja kuulumisia tulee huomenna! Sitä ennen meinaan kuitenkin käydä läpi vielä kaikkien lemppariblogien päivitykset koko viikonlopun ja vapun ajalta.. Eipähän ainakaan oo tekemisen puutetta täksi illaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!