10. toukokuuta 2011

Insinöörivitsi

Sen siitä sitten saa, kun roikkuu ulkona liian vähissä vaatteissa. Kurkku kipee ja pientä kevätflunssaa. Mut onneks toi pahin kurkkukipu kesti sen päivän ja nyt ollaan jo parempaan päin. Joten sama siis aloittaa koko kierros alusta...


Aloitin lopultakin t-paitakelit, tosin ulkona pidin takkia, mutta kun olin töiden puolesta pari tuntia pihalla (yhdessä insinööritapahtumassa, btw, joten jos tää teksti on tänään vähän vaikeaselkoista, niin se jotuu siitä), niin jopas kävi vaatteet vähiksi. Olin jo vinkumassa Suomen kesästä ja sen kylmyydestä, mutta hei, oikeestihan nyt on vasta kevät, joten antaapa olla. Ja ihan uhmallani kävin töitten jälkeen vielä kaupungilla hakemassa Batmanille lisää lääkeitä. Tosin tuntui turhalta mennä hakemaan iso purkki nappeja, kun saatiin just valmiiksi suunnitelma lääkkeidenkäytön vähentämisestä ja kesäkuussa selvitään toivottavasti ilman. Eli siis siltä suunnalta positiivia tuloksia! (Kaikki veriarvot on nyt kohillaan, tiedoksi niille, joita asia kiinnostaa.)


Sain viime yönä vision minun juhla-asusta Tommin puolisiskon (siskopuolen?) ylioppilasjuhliin. Minulla on vähän ongelmia, kun juhlat on Helsingissä ja en yhtään tiedä paikallisia pukeutumiskäytäntöjä. Ei vaan, siis, ihan oikeasti tuun varmasti stressaamaan tästä, kun stressaan jo pienemmistäkin pippaloista ja näitten kokoluokkaa en tiedä yhtään! (On kai turha edes mainita, että Tommilta kysyminen on yhtä tyhjän kanssa..) No siis joo siis asiaan palatakseni, siihen visioon kuuluu pieni, kiiltävä ja punainen laukku. Löytyykö tästä kaupungista semmoista? No ei varmasti löydy, tosin en vielä käynyt läpi niitä vähän kalliimpia liikkeitä, joten jos jollain on tiedossa jossain sellainen, niin kaikki vinkit otetaan vastaan!


Tässä postauksessa oli tarkoitus olla logiikka, mut hei, antakaa anteeksi. Lupaan, että tämä on viimeinen insinööritapahtuma minulle vähään aikaan. Sen sijaan voisin järkätä jonkin tapahtuman tuonne naapurin pihalle, kun sen grillin tuoksut tulee luvattomasto meidän pihalle. Laitan esimerkiksi Batmanin varastaa sieltä yhen pihvin. Tai sitten päästän Batmanin sinne aivan vahingossa leikkii niitten koiran kanssa ja joudun tietty menee hakee sen sieltä ja "ai oho, täällä onkin grilli kuumana".

Tai sitten meen vaan kauppaan ja ostan oman pienen pallogrillin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!