22. toukokuuta 2011

Tehoviikonloppu

Viikonlopun köyhää kuvasaldoa. Eilinen oli huomattavasti tehokkaampi päivä, mitä kuvat antaa ymmärtää. Oon nyt tosissani tsempannu ja siirtyny pois lihamakaronimössö-linjalta. Tein nimittäin lasagnea, enkä edes mitään perus lasagnea, vaan pistin pakan ihan kunnolla sekaisin ja pyöräytin vuoallisen broilerilasagnea. (Joka tosin vaikutti helpommalta tehdä kuin peruslasagne, mutta sitähän ei kenenkään tarvi tietää.)Niin turhia kuin peruskotiruokakuvat blogeissa ovat, niin täältä niitä pesee. Kerrankin minun tekemä ruoka oli sekä hyvää että hyvännäköistä. Ja kun nyt siellä sitä reseptiä kaipaatte, niin en näe järkeä kopioida sitä tähän, joten alkuperäinen löytyy täältä. Tosin sillä erotuksella, että huomasin vasta nyt noita kommentteja lukiessani, että ohjeessa puhuttiin sulatejuustosta eikä tuorejuustosta. Hups. Mutta hyvää oli joka tapauksessa, että mitäs me näistä pikkumokista. Ja itse asiassa en omistanut tuotakaan lime-pippurihommaa ja broileritkin marinoin kerrankin itse. Lisäksi huijasin Tommin tiskaamaan sillä, että kysyin siltä haluaako se tiskata vai siivota jääkaapin.

Onnistunut lauantai, löysin nimittäin keskustasta etsimäni punaisen laukun (tosin tavallaan väärää materiaalia, mut jos maksaa laukkukaupassa laukusta 18 euroa, niin mitään laukuista ymmärtämättömänä sanoisin, että ei kuitenkaan paha, vaikka ehtisinkin löytää tässä kahden seuraavan viikon aikana sen täydellisen. Lisäksi löysin myös sen mekon, josta olen hetken aikaa haaveillut. Olen siis melko valmis juhliin. Tosin kotiin tullessa testasin mekkoa kenkien ja laukun kanssa kolmen minuutin ajan ja sotkin sen jo. Valkoinen ei ehkä just oo minun väri. Tänään sotkin yhden punavalkoraitaisen paidan yhden valkeista radoista salmiakkijäätelöllä.


Ostin joskus jollain lahjakorttirahoilla kellon, jonka käyttö jäi jostain syystä vähäiseksi. No, kelloon vaihdettiin rannekkeet, jotta sitä tulisi käytettyä enemmän. Moka tuli siinä kohtaa, kun rannekeeksi valittiin liian lyhyt ranneke. No, eipä sitä paljoa tullut käytettyä senkään jälkeen. Jokin aika sitten kotona penkoessani löysin kellon sattumalta ja otin tavoitteeksi alkaa lopultakin käyttää sitä. Patterinvaihto ja uusi hopeinen ranneke yhteensä 25 euroa ja nyt minulla on kello. Tarvitsee vain opetella käyttää sitä, sillä eilenkin kuljin kello kädessä olohuoneesta tietokoneelle tarkistamaan kellonajan ja muistin vasta takaisin palatessani, että se kello löytyisi myös ranteesta. Hyvinhän se meni. Mutta siis olin jo luopua ajatuksesta rannekkeen vaihdosta, kun myyjä esitteli minulle toinen toistaan tylsempiä mustia rannekkeita. Vieläkin tylsempiä, kuin se liian lyhyt musta ranneke. Onneksi se sitten kaivoi jostain hyllyn alta jonki "jämäpussin" erivärisiä yksilöitä ja nyt tuo hyljeksitty kello pomppasi heti ykkössuosikkirannekoruksi!Kello lähtee käyttöön heti tänään, sillä vuorossa ois pikkuserkun synttärit. En yhtään tiedä, paljonko herra täyttää, mut kun äiti soitti juhlamahdollisuudesta, niin ajattelin lähteä mukaan. Ainoa huono puoli on, että laitoin kaikki parhaat (ainoat) farkkuni just pesuun ja ne rullaavat tällä hetkellä iloisesti pesukoneen rumpua ympäri. Täytyy kai etsiä kaapista joku hame ja mennä viilettää sillä. Onneks ulkona on noin lämmin!

Ja bonuksena alimmassa kuvassa on näkyvillä MM-kisojen aikainen peliä varten kehitelty stressinpurkuaskartelu. Tuunasin jostain tylsästä valkoisesta kangaskassista normaalilla permanenttitussilla pupulaukun. Jäin hommaan vähän koukkuun ja toinen kassi on hädin tuskin säästynyt sotkemiselta, mutta senkin päivät puhtaana kassina ovat varmasti pian luetut. Sitä paitsi, noita kasseja myydään S-Marketin kassalla jollain 50 sentillä, joten ei kauheen paha sijoitus ostaa uuttaa, jos tarve tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!