24. kesäkuuta 2011

Ai mikä päivä?

Juu, hyvä minä. Aamulla blogeja selatessani ihmettelin, että onpas ihmiset jo juhannusfiiliksissä. Hetken aikaa kuulin päästäni pientä raksutusta, kävelin kalenterille ja totesin, että itse olen päivän myöhässä. Ja kun tänään olin suunnitellut vasta suunnittelevani juhannusaaton ohjelman. Okei, no se toinen vaihtoehto eli Tommin äidin mökki karsiutui kätevästi pois, sillä myöhästyneiden lentojen vuoksi Tommikin oli myöhässä ja Kajaanissa vasta puolen päivän aikaan. Nyt pitäisi siis vielä ajaa reilu pari tuntia mökille, jonne päästyämme kokko olisi todennäköisesti jo poltettu. Siispä käyttöön vaihtoehto b eli Ristijärvelle ja minun perinteinen lapsuusjuhannus tiedossa. Se tietää kahta eri kokkoa ja kasan villasukkia, villapuseoita, kumpparit ja vettäpitävän takin.


Koska aurinkolasit näyttää olevan melko turha kapistus tuossa säässä ja uimalaseja en omista, niin päädyin kaikista turhimpaan vaihtoehtoon - ja näyttämään nörtiltä. Siihen vielä kumpparit, niin kyllä kelpaa viettää juhannusta! Paitsi tää kuva on ihan pikkusen feikki, todellinen juhannuslook (mutta ilman kumppareita) on tässä:


Lämmintä ja aurinkoista Juhannusta! Älkää hukkuko vesisateeseen!

3 kommenttia:

 1. Mukavaa juhannusta. Tällä hetkellä paistaa aurinko, mutta saa nähdä millainen ilma illalla on. Eilen satoi ainakin vettä. Ja onhan se vähän vesisateista luvannut juhannukseksi.

  VastaaPoista
 2. on hassua, että kalentereihin ei ikinä kirjoiteta selkeästi että mikä on se päivä kun esim kuuluu juhlia. :) itse olen aina ihan sekaisia vappujen yms kanssa että koska kuuluu tehdä ja mitä :)

  VastaaPoista
 3. I'm Lacking: Toivottavasti teillä oli aurinkoinen juhannus. Tai ainakin sateeton! :)

  lindamaria: Niinpä, siellä pitäisi lukea isolla "juhli tänään". :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!