13. kesäkuuta 2011

Seliseli

No niin, nyt taas selitellään, mutta tällä kertaa on oikeesti pätevä syy! Minun läppäri otti ja heitti savut pihalle. Itse asiassa se näytti siltä, että se oli syttymässä tuleen. Tosin en voi olla näkemästäni liekistä aivan varma, koska menin vähän paniikkiin. Lievästi sanottuna. Tosin siitä huolimatta hoksasin onneks kiskoa piuhat irti seinästä ja sitten kone kiinni. Ja jäähylle. En jostain syystä sitten uskaltanu avata sitä, ennen kun se tänään kävi huollossa puhdistettavana ja tarkastettavana. Ei siitä mitään vikaa ollut löytynyt, itse en vielä ehtinyt testata, koska jouduin lähtemään Kajaaniin yöksi. Tänne en sitä konetta jaksanut raahata, koska tulin just ja itse asiassa minun pitäisi olla nukkumassa, koska lähden aamulla työreissulle kylpylään.

Tuoreiden kuvien puuttuessa julkaisen uudestaan tämän kaupunginlammelta joku aika sitten otetun kuvan. Voisi nimittäin olla ytä hyvin esimerkiksi eiliseltä. 
Mutta kylpyläthän on rentoutumista varten, joten ei haittaa, vaikka vähän uuvuttaa. Tai no, ohjelmassa on vesijumppaa (enkä omista uimapukua, täytyy ehkä kehittää tilalle jotain muuta liikuntaa) sekä kuntosalia ja kaikkea muuta. Tällä menolla päästään vielä hiihtämäänkin. Sääli, etten omista oikeastaan kunnollisia suksia, paitsi mehtäsukset. Siitä tulikin mieleen, että pitää muistaa pakata mukaan pilkkihaalarit.

Loppuun vielä toinen kuva, joka ei sekään ole aivan viime päiviltä, mutta voisi ihan yhtä hyvin olla. Toi musta muoto tuossa noin keskellä on se läppäri just ennen kuin kiskaisin töpselin seinästä.
Otan kameran mukaan kylpylään, mutta on eri asia, jaksanko ottaa sillä yhtäkään julkaisukelposta kuvaa. Yritän kuitenkin (olla pudottamatta sitä altaaseen) ja palailen keskiviikkona tai jos en palaile, niin palailen siinä vaiheessa, kun kamera suo. Ja nyt lopetan lupailut ja selittelyt tähän, koska tosiasiassa minulla olisi ollut mahdollisuus käyttää noin neljää muuta konetta sen jälkeen, kun oma koneeni poksahti. (Ja nyt Kajaanissa kahta Tommin konetta.)

Tosi asiassa olen ollut vain laiska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!