10. kesäkuuta 2011

Pitkä kuuma kesä


Viime yö meni valvoessa teatterileiriä. Tai no, valvottiin kolmeen saakka ja sitten iski vanhuus ja päätettiin nukahtaa. Mut se oli sentään parin viime vuoden valvomisennätys, ihan varmaan. Aamulla heräsin eka herätyskelloon, sitten heräsin uudestaan herätyskelloon ja sitten heräsin, kun perunamies hakkas ulko-oveen ja yritti päästä sisälle. Tai oikeastaan heräsin vasta siinä vaiheessa kun seisoin siinä ovella päästämässä sitä sisään, mut pääasia, että heräsin. Se oli onneks joku Riikan tuttu, niin se voi sitten kysyä Riikalta, että miks me nukuttiin keskellä koulun pääaulaa. (Nukuttiin, koska oltiin yövalvojia ja ei ois voitu valvoa yhtä hyvin valvojien taukotilassa...) Mut siis näitähän sattuu, kaikille. Sitten tulin kotiin nukkumaan muutamaksi tunniksi. Eikä vielä ees väsytä.



Eilen löysin alennuksesta just pyörän väristä lankaa ja oon tänään väkertäny satulansuojusta. Tosin ohjetta en mistään netistä löytänyt, joten sovelsin. Toistaiseksi en oo joutunu aloittamaan kertaakaan alusta, joten tässä voi olla syntymässä pieni ihme. Tosin kutsuisin juhliin tässä vaiheessa vasta läheisimmät ystävät ja loput kun satulansuoja on oikeesti kiinni pyörässä. Pyöräkin on Kajaanissa, ja oon menossa sinne pitemmäksi aikaa vasta juhannuksen jälkeen, joten niitä juhlia saadaan hetki ootella. Mutta lupaan ottaa teille sitten kuvia.



Sellaista tänään. Huomasin, että oon ruskettunut jo vähän, joten tänään välttelin aurinkoa suurimman osan päivästä. Ei siksi, että en pitäisi tästä säästä, vaan siksi, että en usko pitäväni ihosyövästä. (Istuin kyllä auringossa ihan hetken silloin tällöin, ihan vaan siksi, että tunsin sen velvollisuudekseni aurinkoa kohtaan.) Äsken kävin uimassa sen verran, että tuli raikas olo. Lisäksi tänään olin jopa sen verran nero, että laitoin aamulla huoneeni ikkunan ja oven kiinni, joten siellä on nyt about 20 astetta viileempää kun ulkona, eli jotain 25 astetta vaan. Ehkä saan siis nukuttuakin joten kuten. Viime kesänä asuin pari viikkoa pihalla teltassa, koska sisällä ei vaan voinut nukkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!