21. kesäkuuta 2011

Sataa, sataa ropisee

Nyt vajaan kahden vuorokauden aikana on tullu vettä about 40 milliä, joten oon joutunut pakostakin pysymään sisällä. (Koska minulla ei ole enää yksiäkään kuivia sukkia.) Mut ei se mitään. Minulla on tavoite: Kirja kesässä. Oon tosi nopea lukija ja tykkään lukemisesta. Usein kirjan aloitettuani en tee juurikaan mitään muuta ennen kuin saan sen loppuun. Silti luen kirjoja hävettävän vähän. (Koska pelkään kirjaston myöhästymismaksuja.)


Tämän kesän kirjasksi valikoitui Laila Hietamiehen Viktoria, aiemmat osat luin muistaakseni viime kesänä. (Siis jopa kaksi kirjaa yhden kesän aikana!) Ahmin tuon 560-sivuisen, lontoolaistytön seikkailun äitinsä juurille keskelle Venäjän vallankumousta, noin puolessatoista vuorokaudessa. (Vääntelin tätä lausetta päässäni viiden minuutin ajan ja nyt luovutin.) Suosittelen siis, mikäli aihe yhtään kiinnostaa. Toki ensin täytyy lukea ehdottomasti kaksi aiempaa osaa.Lisäksi oon katsonut muutaman leffan. Jouduin ostaa Napapiirin sankarit, koska halusin nähdä sen uudestaan ja luulen, että katson sen tulevaisuudessa vielä useita kertoja. Menee samaan sarjaan kuin Kumman kaa. Piristää surkeimmankin päivän. (Tähän yritin muistella sitä hormonia, joka erittyy hymyillessä, mutta jäin jumittamaan esrtogeeniin. Sitten koetin googlettaa. Luovutin, kun eteen tuli pelästään juttuja joko Hymy-lehdestä, miesten hormonitason noususta naisten hymyillessä tai vaihdevuosista.)

Iltapäivästä pistin kaikki leipomistaitoni kehiin ja leivoin juustokakun. Tällä kertaa en saanut äidiltä apua valkuaisten ja keltuaisten erotteluun. Tai no, äiti kertoi, että meillä on sitä varten jokin erottelulaite, mutta "ei mitään hajua missä se on", joten turha toivo edes yrittää etsiä. Ylitin itseni ja onnistuin erottelussa. Kakku ei myöskään palanut kovinkaan pahasti ja äidin mielestä se maistui hyvältä. Melko hyvin siis!


Lisäksi oon ollu katsomatta peiliin parin päivän ajan, mut sehän vaan kuuluu kesään. Tosin vähitellen vois alkaa kampaamaan naamaansa Juhannuskuntoon, tajusin, että sekin on tällä viikolla. Ja perinteitä kunnioittaen Foreca lupailee kylmää ja kosteaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!