27. kesäkuuta 2011

Mainoksen uhri

Eka työpäivä takana, oon ihan poikki, mutta lähdin hymyillen töistä. Teen todellakin mieluummin asiakaspalvelua kuin toimistossa istumista! Olin jopa niin hyvällä tuulella, että jaksoin tiskata! En oo tiskannu aikoihin, koska meillä on ollu talvella pesukone, mut kesäksi se lähti mökkeilee. Aattelin jopa niin pitkälle, että tiskaan ennen kuin siellä on jonossa 56 paistinpannua ja 359 kattilaa. Molempia oli vaan se yksi.


Kun oltiin kotiuduttu juhannusmenoista, niin sain Tommilta tuliaisia lentokentältä. Pieniä suklaapulloja täynnä tequilamaustettua vaahtoa ja muita makuja. Ihan hyviä, kun vertaa liköörisuklaaseen, jota inhoan. Pienenä söin siihen suklaakuoreen rei'än, kaadoin liköörit viemäriin ja söin kuoren. Itse asiassa on uskomatonta, että noita pulloja on vielä jäljellä! Voi tosin johtua siitä, että tehtiin eilen pussillinen pop corneja ja sorruin Siwassa Ahlgrenin bilareihin, joten tuli muuta mättöä. Joo kyllä, olen mainoksen uhri.


Koska tarjous oli kaks pussia, niin ostettiin tietenkin molemmat. (Kuinkas muutenkaan.) Tykkään enemmän noista sursockradeista eli sokeroiduista, mutta hajotin kieleni niihin. Aina käy näin, mut eipähän tuu hotkittua koko pussia kerralla, vaan siihen menee kaksi kertaa. Siinä välissä joudun syömään yhden mikropitsan aka roiskeläpän aka kumipitsan, koska Tommi oli ostanut sellaisen ja jättänyt sen jääkaappiin vanhenemaan. En millään haluaisi heittää sitä roskikseen.


Ja jotta tämä kaikki mättö mahtuis minuun ongelmitta, laitoin päälle riittävän löysän t-paidan (jonka oon löytänyt äitin kaapista, peräisin varmaan jostain 70-luvulta) ja college-pöksyt (jotka ostin Tommille joululahjaksi ja tuun olemaan pulassa kun Tommi pääsee kahden viikon päästä siviiliin ja kaipailee housujaan takaisin). Jättisuuret tossutkin on Tommin ja ylikuumat tähän vuodenaikaan, mut en jaksanut etsiä töistä tullessani sukkia ja avojaloin en tämän flunssan vuoksi haluaisi pyöriä. Ja oikeastihan minulla ei ole omia vaatteita. (Mietin tässä, että olisin testannut itseäni ja kiinnittääkseni enemmän huomiota ulkonäkööni, olisin laajentanut hetkeksi tyylibloggariksi, mutta tänään tajusin sen olevan toistaiseksi maailman typerin idea. Töissä käytän firman t-paitaa ja farkkuja ja kotona näytän tältä, joten haloo.) Lähden nyt laittaa pitsan mikroon.

2 kommenttia:

  1. Minkälaista töitä teet?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, tällä hetkellä oon opintoihin liittyvässä työharjoittelussa pubissa eli anniskelua. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!