6. kesäkuuta 2011

Wannabe -roadtrip

Tänään luvassa jäätävä kasa kuvia Helsinkiviikonlopulta. (Tosin suunnitelma meinas vähä levitä käsiin. Olin hypänny junaan Kajaania edeltävällä asemalla ja Kajaanissa ei meinattu eka päästä laiturille, koska joku neropää oli parkeerannu autonsa puoliksi laiturille ja puoliksi kiskoille. Kesän lieveilmiöt <3) Ehkä tää korvaa kaiken tämän hiljaisuuden viime aikoina ja jatkossa tsemppailen, koskapa huomenna ois periaatteessa viimenen työpäivä ja sitten alkais parin viikon kesäloma. Tosin yks mukava parin päivän työhomma siitä keskellä, mut ei paljoa hidasta.


Lauantailta minusta on ehkä kolme kuvaa ja nekin on otettu joskus yhden aikaan yöllä. Keksittiin joskus illalla, että mennään leffaan juhlien päätteeksi. Käytiin katsoo Hanna, koska osa siitä oli kuvattu Rukalla. Muutapa en siitä etukäteen tiennykään, mutta arvon tässä, että nouseeko toi leffa sekopäisyydessään minun suosikkilistalle... Mut joo, leffa loppu vähän puolen yön jälkeen, joten väisteltiin katuja konttaavat ylioppilaat ja hurautettiin bussilla kotiin. Tai siis Artun luo, jossa majoituttiin. Koska ulkona tarkeni vielä mekossa, niin mentiin hetkeksi (katto)terassille pyörähtään. Aamulla tiukka ysin herätys ja startti merelle. Tehtiin pieni Helsinki sightseeing mereltä käsin, mikä oli ihan hauskaa, koska näin kaupungista muutakin kuin rautatieaseman.

Semmonen seikkailu. Ainoo huono puoli on, että en jotenkin hoksannu ottaa tälle etelänmatkalle aurinkorasvaa ollenkaan ja nyt tässä odotellaan naaman tipahtamista. Toi merituuli + aurinko -yhdistelmä oli ehkä vähän petollinen ja tein amatöörivirheen. Kaikkein hienoin hetki oli, kun ajeltiin Aatun ja Artun kanssa Saabilla kohti Kajjaania, niin soittimesta tuli Love the Way You Lie ja kun siinä laulettiin "Just gonna stand there and watch me burn", niin pojat käänty yhtä aikaa katsoo minua takapenkille. Kiitti tästäkin, mut kyllä niilläkin naama punotti. Hah, oli muutenkin tosi väsyny tunnelma ajella siinä yhden jälkeen. Onneks väsymys oli siinä vaiheessa, että kaikkia vaan nauratti, ei nukuttanut. Bongailtiin eläimiä, mm. kettu, jänis, yksi tunnistamaton ja yksi kuollut hirvi. Ei onneksi meidän konepellillä. Hankin itselleni huonon olon Apsin kahvilla. Tai sillä mitä jäi jäljelle sen jälkeen, kun olin kaatanut osan syliini. Kuunneltiin Anzan ilmaveiviselostusta ja heitettiin huonoa läppää. Testattiin, että riittääkö bensa, jos ei tankata matkalla ja hyvin riitti. Onneks oltiin Kajaanissa jo kolmen aikoihin, vaikka alkuperäinen suunnitelma oli vasta neljältä. Ei siis ajettu ylinopeutta (Saabilla ei pääse?), vaan oltiin tehokkaita tauottajia.

Tämän illan suunnitelma on melko selkee. Ihan just pesee hiukset, sitte rasvaa naamaan ja nukkumaan. Viime yön saldo vajaat neljä tuntia unta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!