30. kesäkuuta 2011

Kuinka hellepäivät kuuluisi oikeasti viettää


Heräsin aamulla taas kerran siihen, että en ollut yksin, vaan Tommin naama oli minun naaman edessä. Onneksi Tommin tj on enää niin vähän, että näitä "ylläri, tulinkin kotiin jo nyt" -herätyksiä ei ole enää (käsittääkseni) tulossa. Yllätykset on yleensä kivoja, kyllä, mut tämän luokan tapaukset meinaa aiheuttaa Tommille mustaa silmää. Ja siis lähinnä siksi, että jos herään siihen, että sängyssä on joku ylimääräinen, niin en paljon ehdi katsoa, että kuka se ylimääräinen on. No, mutta kun Tommi nyt sitten tuli kotiin, niin ajateltiin, että tehdään jotain spesiaalia. Ja toteutettiin nyt sitten se piknik, jota on suunniteltu niin kauan.


Sain tässä taannoin pullon Fresitaa, joten sen kaveriksi päätettiin hakea perinteiset piknik -eväät. Suolakeksejä ja viinirypäleitä. No, lähi-Siwan kaikki viinirypäleet oli homeessa, joten päädyttiin sitten ylikypsään vesimeloniin, kun ei jaksettu lähteä keskustaan katsomaan tarjontaa. Paistettiin myös valkosipulivoipatongit ennen lähtöä ja saatiin huonelämpötila kohoamaan 25 asteesta 28 asteeseen. Lähes yhtä lämmintä kuin ulkona siis!


Mentiin yhden lammen rannalle, mutta ei löydetty yhtäkään kunnollista varjopaikkaa. Laitettiin sitten sentin kerrokset aurinkorasvaa ja pidettiin suht. nopea piknik. Eli siis sen verran aikaa, että saatiin patongit syötyä ja kuohuviinit juotua. Tulipahan juhlittua vuosipäivää ehkä ekaa kertaa ikinä tässä parisuhteessa. Tosin vähän myöhässä. Ja tajusin sen vuosipäiväpiknikin vasta paikan päällä. Piknikin päälle tehtiin vielä pieni pyörälenkki, kun keli oli just urheiluaktiviteettiin sopiva. Lenkin jälkeen menin kylmään suihkuun ja istuin hetken sisällä.


Illalla käytiin vielä uimassa ja aurinkoa ottamassa. Tai mikäli sitä nyt enää seitsämän aikaan voi kauheasti ottaa. Pompoteltiin palloa kahdestaan, koska meitä ei ollut enempää. Ja vaikka ois ollu, niin kenttä oli tietenkin varattu. Ja kun uimassa tuli niin kova nälkä, niin käytiin subilla patongilla, missä tapahtui vakava asia. En jaksanut syödä kokonaista subia!? Ei oo koskaan ennen tapahtunu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!