15. kesäkuuta 2011

Waiting for...

Kuten jo mainitsin, niin kävin pienellä työreissulla Rokualla. Ekana iltana valittiin kylpylän, kuntosalin ja vaelluksen väliltä ja lähettiin vaeltamaan. En todellakaan tiedä, että miksi niin, mutta olipahan reissu sekin. Mentiin kysymään respasta karttaa, mutta A4-kokoinen paperinpala olisi maksanut kaksi euroa, joten säästettiin ja käytettiin luovuutta, ja otettiin ulkona olleesta opastaulusta kuva, jota sitten zoomailtiin kameran näytöltä aina, kun oltiin eksyksissä. (Tai siis silloin, kun yritettiin löytää sitä karttaan merkattua polkua, jota ei oikeasti kai ollutkaan.) Jännitettiin vähän myös sitä, että loppuuko kameran akku kesken kaiken. Ja yhtäkkiä oltiin keskellä jotain mäntykangasta, joka jatkui joka puolelle ja meillä oli vettä jännityksen maksimoimiseksi se puolitoista desiä ja aurinko porotti mukavan kuumasti. Onneks sillä samalla hetkellä löydettiin se reitti, mitä oltiin etsitty viimeiset 800 metriä. Mentiin merkattua reittiä ja jossain vaiheessa oltiin melko varmoja siitä, että ollaan onnistuttu suunnistamaan itsemme kyseisen reitin pitkälle osuudelle, mutta onneks löydettiin itsemme lopulta melkein hotellin pihasta.

Vois antaa vähän palautetta noista reittimerkinnöistä. Joku, joka ei osaa suunnistaa yhtä hyvin kuin minä, saattaa eksyä tosi helposti...

Waiting for the train I.

Löydettiin reissulta myös rautatieasema. Siis sieltä keskeltä metsää. Harmi, että juna kulki aikataulun mukaan vain viikonloppuisin. Tosin sitäkin hieman epäilin, sillä kiskot olivat paikoin hieman maastoutuneet. Hinnat oli kuitenkin merkattu euroissa, joten kovin historiallinen aikataulu ei siis voinut olla.

Illalla sitten tutustuttiin paikalliseen iltamenoon, elikkäs hotellin ravintolan yhdistettyyn karaoke/levytanssi-iltaan. Oltiin ainoat alle 100-vuotiaat ja ajattelin, että vanhemmilla ihmisillä on kuitenkin niin huono kuulo, että se on sama, kuka sitä karaokee laulaa. Kävin sitten pari biisiä vetäsemässä just ennen ku valomerkki tuli klo 22.00. Ihan kiva, eipähän veny jatkot niin myöhään.

Waiting for the train II.
Tänään meidän piti suunnitelman mukaan mennä kuntosalille. No, koska edellinen ilta oli ollut niin raju, niin tuumailtiin, jotta mennäänkin vaan kylpylään uimaan. Sen jälkeen muutettiin suunnitelmaa, että käydäänkin vain virkistäytymässä hotellin pihalammessa. Lopulta päätettiin, että mennään laiturille liottaa varpaita ja ottaa aurinkoa. Lopulta siinä kävi niin, että Elina meni kylpylään ja minä menin pelamaan minigolfia. Radat tosin oli ihan vinossa niin, että se pallo ei pysähtynyt ollenkaan mihinkään, niin hieman turhautti.

Semmonen reissu se. Tutustuin taas uuteen, kivaan rokualaiseen hyttyskantaan, joten lähden tästä raapimaan nyt päätäni. Kuvia en siis ottanut, kuin tuolta ekalta vaellukselta, eli kannatti raahata se kamera mukana joka paikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!