6. marraskuuta 2011

Niksi-pirkkaMiksi takeissa on irrotettavat huput? Niitä tilanteita varten, kun metsälenkillä sattuu törmäämään valtaisaan suppilovahveroilmentymään, mutta taskuista löytyy vain kaksi litran pakastepussia. Päivän saaliina siis kaksi litran pussia ja kaksi hupullista suppilovahveroita. Osa jouduttiin jättää metsään, kun ei yksinkertaisesti saatu enää mahtuu mihinkään.

Noissa hupuissa on tosi kätevä toi kiristyssysteemi. Lisäksi niistä kuminauhoista on helppo kantaa koko setti. Äiti on harrastunut tätä aiemminkin, joten se on testannut systeemin ja oppinut hyödyntämään kaikki hupun ominaisuudet.

4 kommenttia:

 1. Hupullista. :D Ihana! Ja voi onko sieniä vieläkin? Itse oon käynyt vain kerran metsässä mutta saalis jäi aika pieneksi.. Ehkä oltiin väärässä paikassa.

  VastaaPoista
 2. Oho, siellä vielä sieniä! Nyt käy kyllä kateeksi.

  VastaaPoista
 3. Petra Ilona:
  Ida:

  Suppilovahveroita löytyy ihan lumen tuloon saakka. Muistan kun joskus kerättiin noita kuuran alta, ja kyllä oli sormet jäässä! Nyt on ollu niin lämmintä, että noita puskee esiin koko ajan lisää ja joka paikassa! (Jopa meijän äitin ja isän pihassa!!) Mutta meillä tosiaan on kaikki paikat niin täynnä suppiksia, että osa joudutaan jättämään metsään...

  VastaaPoista
 4. HEh, aika hyvä, ei mul oo tullu mieleen tollasta :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!