13. helmikuuta 2012

"Mä näytän joltain marsulta tässä tukassa"


Mites toi poseeraus? Oisko sitä aiheellista treenata? Aattelin nyt kerranki julkaista näitä asuja, kun kerranki oon pukeutunu muihin vaatteisiin kuin lököhousuihin. Tosin näistäkin puuttuu olennaisena osana saappaat ja sitä paitsi nää on otettu työpäivän päätteeksi, kun esimerkiksi hiukset eli jo ihan omaa elämäänsä jossain maata kiertävällä radalla. Tykkään niin tästä talven sähköisyydestä...

Tänään oli siis eka työ(harjoittelu)päivä ja ei voi kun todeta, että selvisin hengissä. Joudun (tosi valitettavasti) skippaa nää työhommat blogiosastolla, koska tätä voi lukee puoli kylää. (Se tosin ei oo näillä hoodeilla vielä kovin montaa ihmistä...) Harmi sinänsä, tuo on kyllä tosi inspiroiva työympäristö.


Mutta jos mennään aikakoneella pari päivää taaksepäin ja käydään viikonloppu läpi. Lauantaina pidin seuraa "melkein neljävee" Saaralle. Käytiin luistelee, minäkin. Enkä kaatunut kertaakaan, vaikka en muutamaan vuoteen ookkaan luistimia jalkaani kokeillu. Lauantaina kävin myös pikaisesti kaupungilla kuluttamassa ylimääräistä aikaa. Menin ostaa housuja, mutta niitä sovittaessa huomasin, että oho, kengät on rikki. Menin sitten ostamaan myös kengät, mutta ne oli ihan pätevä ostos ja sitä paitsi -20 prosentin alennuksessa.

Sunnuntain olinkin sitten kotona eli minulla oli ylimääräistä aikaa. Kriiseilin taas elämääni ja aloitin neuloa pipoa. Tosin senkin kanssa tulin ongelmakohtaan, kun 1) menin sekaisin kierroksissa ja 2) lanka loppui kesken.

Oon tässä viime aikoina tullu siihen tulokseen, että oikeestaan on ihan hyvä, että viikonloppu on vaan kerran viikossa. Ainakin toistaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!