14. helmikuuta 2012

Yoda myöhässä

Sain tänään postissa Ifolorilta tarjouskoodin ja päädyin sitten illan päälle Ifolorin sivulle toteamaan, että 10-kuvat on ystävänpäivätarjouksessa puoleen hintaan. Minulla on tapana teettää parhaat kuvat paperiversioiksi ja laittaa albumiin ja koska usein tilaan lähes vuoden kuvat kerralla, on järkevää odotella tuommoista tarjousta. Esim. nyt säästin reippaat kahdeksan euroa. Tällä kertaa vaan en ollut koonnut noita albumiin tulevia kuvia yhtään etukäteen, joten ilta on menny pitkälti kuvakansioita läpi käyden.

Tää postaus on tämmönen välikevennys liittyen tuohon kuvien selaamiseen. Löysin kovalevyjen kätköistä kuvia Yodasta. Tämä oli tarkoitus julkaista jo reilusti viime vuoden puolella, mutta panttasin julkaisua, ettei tieto Yodan olemassaolosta leviäisi asianomaisen korviin liian aikaisin, koko Yoda hautautui sitten unohduksiin. Kunnes nyt.


Yoda on siis asustellut jo hyvän aikaa uudessa kodissaan ja on siellä toivottavasti hyvin pidetty ja arvostettu hahmo.

Yoda on tehty neulahuovuttamalla kaapista löytyneistä jämävilloista. Yoda on sen verran kova kaveri, että katkaisin yhden neulan ja hyvä ettei työ jäänyt kokonaan kesken sen turhautumisen seurauksena. Lisäksi tää minun pieni perfektionistisuus yritti puskea esiin tuossa kasvojen kohdalla, mutta ilmeisesti Yodan uusi omistaja oli (minun perfektionismista huolimatta) erittäin tyytyväinen ja positiivisesti yllättynyt.

Ja kun lähdin etsimään tätä Yodaa teille nyt tuon kuvatilauksen jälkeen uudestaan, niin löysin kasan kuvia, jotka olin ehdottomasti aikonut kehityttää, mutta jotka olivat jääneet totaalisen unohduksiin yhteen liian täyteen kansioon. (Ja kun projektin alussa mietin niitä kuvia, jotka ehdottomasti teettäisin, niin mietin ekana juuri kyseisiä kuvia. Hyvä minä.) Tosi kiva, täydellinen kokonaisuus kärsii, jos en saa niitä kuvia albumiin mukaan... Täytyy joko tyytyä kotitulostettuihin korvaaviin tai marssia perjantaisella kaupunkireissulla johonkin liikkeeseen, joka lupaa minulle ne muutamat kuvat ennen viikonloppua, jolloin ajattelin käydä albumeiden kimppuun. Siis mikäli Ifolor toimittaa tilauksen totutulla nopeudella.

2 kommenttia:

  1. Valokuvien tilailu on ihan huippua! Mä just pari iltaa sitten kävin läpi vanhoja kansioita, kun yritin ettiä kivoimpia kuvia vuosien varrelta ja 80 fotoa pistin sitte eilen tilaukseen :D Lähen kohta vaihtoon ja päätin, että haluun asuntoon kunnon valokuvakollaasin :) Haha ja oon niin ylpeä itestäni, että tajusin tilata kuvat suoraan Saksaan, ettei ne sitten paina matkalaukussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, joo minusta toi tilailu ei itessään oo kovin hauskaa (unohdan aina tilata osan kuvista, niin kuin nytkin), mutta sitten niiden kuvien albumiin laittaminen ja etenkin sen albumin katselu myöhemmin on ihan parasta! Ei voi verrata mitenkään siihen, että niitä kuvia katselisi vain koneen näytöltä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!