22. toukokuuta 2012

Batman urpoilee vol. miljoona

Lupasin illaksi toisen postauksen, ja koska olen sanani mittainen mies, niin tässäpä tulee. Minun piti alunperin mennä kuvaamaan päivän asua (joka ei nyt ollu kovin erikoinen, mutta minulla ei ollut muutakaan tekemistä), mutta lopulta päädyin pelaamaan Batmanin seurana jalkapalloa. Kameran kanssa. Että se niistä asukuvista, mutta en usko, että kukaan kauheesti pahastuu tästä ratkaisusta.

En tiijä onko tää kenestäkään muusta hauskaa, mutta ite ainakin hihittelin näille sen verran hysteerisesti, että joudun julkasee nämä. (Onneksi Batman ei tietääkseni osaa käyttää tietokonetta muuhuin kuin kirjoittaakseen "gpadhngh", koska vois muuten tulla sanomista, että kun julkisuuskuva kärsii...)

Monet koirathan seisoo lintuja. Meillä linnut on haukkumista varten, mutta pallot sen sijaan....

Taivas putoaa niskaan. Tai pallo. Sama reaktio.
Batman ja pallo levitoivat.
Nii, bordercolliethan on tunnettuja siitä hypnoottisesta katseestaan, mutta Batman ilmeisesti juoksi sen oppitunnin pallon perässä. Tai ui mutaojassa.


6 kommenttia:

 1. :D mahtavia kuvia ja kuvatekstejä. Olin katketa jälleen kerran nauruun, kiitos batmanin. ja Suvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no arvaappa nauroinko täällä ite ihan hysteerisenä... Että eipä mitään. :D

   Poista
 2. Heii!
  Näyttääpä tutulta! Meidän Bordercollie poika Väinö harrastaa samaa talvella myös lumipallon kanssa, ja kesällä ollessaan veneessä airon noustessa vedestä siitä tippuvan veden kanssa, jota se aina yrittää ottaa kiinni ja loksauttaa leukojaan. Voi näitä ihania koiria! Mistä päin sinun koira on muuten kotoisin?
  Terveisin taas, Jenni, Rollo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan Jenni, joo lumipallot ja kaikki lumityöt on ihan ykkösjuttuja talvella. Kesällä kaikki vesileikit saa koiran pään sekasin. Siis meijän uiminenhan näyttää siltä, ku kaveri ois hukkumassa. Batman kun pärskyttää sitä vettä, koska niitä pisaroita on hauska nappailla kiinni.

   Bättis on Haukiputaalta haettu. :)

   Poista
 3. Jep, kaikki mikä lentää ja/tai tippuu alas on kyllä näitten koirien mieleen. :D Kysyin sillä tuosta koiran hakemispaikasta, kun oli kovasti yksi väritykseltään samannäköinen pentu siellä pentueessa mistä aikoinaan on meidän Väinö haettu. Mutta se oli Vammalasta Tampereen seudulta se. :) Rovaniemellekkin asti on kevät löytäny, outoa. Hieman vielä miettii vaatekerroksien määrää uloslähtiessä, koska ikkunasta on vielä näkyvissä joitain lumikinoksen jämiä. Sulakaa jo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ylipukeutumisen vaara on olemassa! Mut toisaalta mieluummin niin kuin alipukeutuneena ja kahen viikon kuumeessa. :D Äkkiä ne loputkin lähtee näillä keleillä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!