24. toukokuuta 2012

Makuyllätys

Minulla on melko vähän sellaisia tiettyjä suosikkimakuyhdistelmiä, ei oikeastaan mitään erikoisia. Joku muistaakseni tykkäs kaurapuuro-ketsuppi -kombosta ja sinappihan jotkut laittaa kaikkeen maholliseen. Sitten on nää perinteiset suklaa ja kahvi, jonka nyt tietää kaikki. Löysin nyt kuitenkin vahingossa oikeesti hyvän yhdistelmän, joka on edellä mainitun kanssa vähän samaa sarjaa.Vihreä tee ja salmiakki. Kokeilkaa!

4 kommenttia:

 1. Hei, löysin tämän blogin vasta nyt ja vaikuttaa todella kivalta! Ihania metsäkuvia, ne kenties kiinnitti ensiksi huomion täällä. Ja täytyy kokeilla tuota tee-salmiakki yhdistelmää :) T. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Anna, kiitos kehuista ja tervetuloa seurailee jatkossakin! Kokeile ihmeessä, (mikäli vihreä tee vaan maistuu), voin suositella! :)

   Poista
 2. Uu, rakastan kaikkia erikoisia ja odottamattomia makucomboja! :) Täytyy pistää kokeiluun, koska vihree tee on NAM ja salmiakki on NOM :D Ite koin ruogasmin vähän aikaa sitten kun söin yhdessä makeiden vohveleiden ja vaniljajäätelön kanssa grillattua halloumia - aivan taivaallista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tuo halloumi on semmonen vähän epämääränen juttu. Että tosi hyvää vai ei yhtään hyvää. Toisaalta oon kehittäny siihen semmosta pientä himoa, että pakko testailla aina sillon tällön. Tosin toistaiseksi vaan tylsästi grillattuna ihan vaan sellaisenaan tai ehkä jonku vihreän salaatin ohessa. Mutta ehkä tällä grillikaudella pääsen jo niin pitkälle, että uskallan kokeilla jotain vähän rajumpaakin... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!