5. toukokuuta 2012

Säälittäviä shoppailuja

Tein tässä jokin päivä sitten postauksen, joka jäi tuonne luonnoksiin odottamaan sitä ajankohtaa, kun saa mitään muuta julkaistua. Nyt kun ulkona tulee räntää ja oon lisäksi uupunut huiman neljän ja puolen tunnin aamuvuoron jäljiltä, niin nyt on just oikee aika julkaista tämä tuolta pyörimästä.

Mainostinkin tuossa taannoisessa Lontoo-postauksessani noita olemattomia shoppaustaitojani. Ostin koko reissulta yhden mekon, kaksi toppia, laukun ja hatun. Sen lisäksi ostin kasan aurinkolaseja ja näin tuplasin aurinkolasivarastoni. Itse asiassa sama kävi minun kynsilakkakokoelmalle, kun ostin Primarkin kahden punnan hintaisen neljän pullon pakkauksen. Vähän säälittävää, mutta toisaalta kulutan vähemmän ja teen oman osani maailman pelastamisesta... No heh.


En oo käyttäny kynsilakkoja sen jälkeen, kun aloin soittaa kitaraa. Eihän ne kestä minun menoa. Ja muutenkin oon niin laiska näissä lakkaushommissa. Valkkasin nyt kuitenkin tuommosen (varmasti tosi hyvälaatuisen) melko neutraalin setin niitten neonvärisettien seasta. Pastelliväritkin jäi hyllyyn. Testasin heti tuota eniten bling-blingiä kultahippulakkaa, joka nyt oli kynsissä melko huomaamaton, vaikka ei toki haittaa minua ollenkaan, kun en näillä kynsilläni koreile. Setin muut värit oli tuommonen metallinhohtoinen kulta, hopea ja tuommonen pronssiin taittava vaaleanpunainen.


En yleensä raaski ostaa niitä hooämmän reilun kympin laseja, ellei ne ole überhienot. Laseille kun ei näillä leveyksillä tule niin paljon käyttöä. Mut kun saat lasit punnalla tai kahdella, niin voi ostella jo useemmat ja napata mukaan parit tuommoiset pleksit, joita käytetään vain vappuna. (Hintasokeus...) Laadusta taas ei voi mennä vannomaan, mutta ainakin tuntuma on samaa luokkaa kun niissä kymmenen kertaa kalliimmissa laseissakin. Ja hajoittasin varmaan ne parin sadan euron lasitkin, mikäli sille tuurille sattuis. Että silleen minulle ihan sama. Minullahan on noi isän vanhat RayBanit, joita en uskalla käyttää just sen vuoksi, ettei ne katoais ja hajoais.

Nyt on kuitenkin uudet suosikkilasit kesäksi. Tai oikeestaan kahdet. Nyt ei auta kun toivoo sitä aurinkoista kesää, etten näytä niin typerältä noitten puolen naaman kokoisten lasieni kanssa. Siellä vesisateessa siis.

Joo, huomasin vasta kotona, että noissa yksissä laseissa on joku leopardikuviojäljitelmä... Ei ihan minun suosikkeja, mutta jospa niitäkin voi muutaman kerran käyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!