30. toukokuuta 2012

Perhe on pahin


Palaan vielä hetkeksi eiliseen eiliseen. Sain pikkusiskolta synttärilahjan. Juomalaseja. Oli kuulema ensin ajatellu ostaa eri merkkisiä. Sellaisia, joita minulla jo on kaksi. Mutta todennu sitten, että ostaa sittenkin vähän erilaisia, koska aikoo jossain vaiheessa pölliä minulta ne kaksi muuta lasia. Sisarukset. Korvaamattomia.

Mutta Helipä onkin tuplareilu. Nää lasit nimittäin keikkuu, kun ne laittaa pöydälle. Niitten pohja on nimittäin matalan kartion muotoinen. Niinpä lahja oli saanut tästä erityisen merkityksenkin. "Yhtä vinkahtaineita kuin sinäkin." Huh, sisarukset. Korvaamattomia, valitettavasti.


Mutta tosi kauniita ja hauskojahan nämä kyllä on. Toisin kuin Heli. Neiti saa kiittää onneaan, että oon antanu sille etukäteissynttärilahjaksi rahaa hajuveteen. Enempää ei tuu tippumaan enää.

Näistä tulee varmaan pitkälti sisustuselementtejä. Eivät nimittäin oo ehkä käytännöllisimmästä päästä. Tai tokihan noilla saa varmaan aikaan riemukkaita hetkiä, kun lasin laskee pöydälle ja saa sydänkohtauksen, että nyt se kippas. Just sopivat siis punaviinille ja minun valkoiselle raakalauta-sohvapöydälle. Sitä paitsi nää ei näyttäny kovinkaan iskunkestäviltä, mitä minun laseilta vaaditaan. (Joo, oon kuullu muovimukeista...) Enkä haluaisi millään löytää näitä laseja lattialta tuhansina sirpaleina.


Lasiin pieni, värikäs kukka, niin jopas tulee nättiä! Alan muuten olla vahvasti sitä mieltä, että tarviin lasivitriinin. Alkaa olla nimittäin kertynyt tätä liian-kaunista-käytettäväksi -lasitavaraa sen verran paljon. Ja mitä sitä nyt kaunista kaapissa piilottelee. Kirjahyllyäkään en omista, että joku semmonen viritys ois hankintalistalla siinä vaiheessa, kun minulla seuraavan kerran on semmonen kämppä, jonka sisustan ihan ite. En tosin tiijä, että miten pitkässä kuusessa tuo homma mahollisesti on...

4 kommenttia:

 1. YHTÄ VINKSAHTANEITA KUIN SINÄKIN.* :) Vielä kerran ole hyyvä! :)Ja saatoin ehkä vähän loukkaantua vastaheitostasi.

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Myöhästyneet onnittelut! :D
  Sulla on sama ajatus tuossa lasivitriini hommassa ku mullaki. Aina sitä ostaa liian nättejä laseja, mukeja, lautasia, ja kippoja ettei raski käyttää, ja sitte ne on piilossa kaapissa. Lasivitriini ois hyvä ratkasu. Sitte ku löytäs vielä nätin hyvän hinta-laatusuhteen kaapin. Laita kuvia ja vinkkiä ostopaikasta jos löydät kivoja joskus jostain.:D

  Jennni/Rollo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jennni! Joo, millonkahan sitä oppis olemaan hamstraamatta kaikkee turhaa?! Minulla ois muutama kirpparilta haettu pullo tuolla kaapissa oottamassa, että joku veis ne uudestaan sinne kirpparille... Ja ilman muuta blogiin tulee sitten aikanaan juttua, kun taas sisustamaan pääsen!

   /Suvi

   Poista

Kiitos kommentistasi!