6. toukokuuta 2012

Lontoo vs. Kajaani: 0-1

Ta-daa, näin sitä käännellään takkia. Just kun pääsin mainostamasta, että tää minun kulutus on hillittyä ja pelastan maailman, niin oon tunkemassa jo toista perättäistä (eh, samalla varmaan myös koko blogihistorian toista) shoppailupostausta...Mutta tää on niin koominen juttu.


Etsin koko hiton Lontoon läpi löytääkseni kengät. Yritin itse asiassa löytää kahdenlaisia kenkiä ja toiset on ihan peruskorkkarit. Monikäyttöiset, mutta ei silti ihan tylsät. Tärkeetä ois, että niillä on mahdollista oikeastikin kävellä, mutta korkoa pitää silti olla. Mission impossible. Ainoot potentiaaliset vaihtoehdot oli sen verran hintavia, että en ees uskaltanut koskea niihin. Vielä lentokentällä kiersin kenkäputiikkeja, mutta ei. Kunnes sitten eilen työpäivän jälkeen Kajaanissa pyörähtäessäni ajattelin poiketa ostamassa ohimennen uuden eyelinerin. Ja siellä se kenkä nökötti hyllyssä.

Vähän vaaleanpunaiseen taittava kerman sävyinen nahkajäjitelmäkenkä, jossa oli korkkijäljitelmäkorko. (Haha, voisko enää vaikeemmin yksinkertaista kenkää enää kuvailla...) Yksinkertainen, mutta ei kuitenkaan täysin tylsä. Ja sopii jalkaan täydellisesti ja noilla koroilla osaan vielä kävelläkin.



Saan valkoisista kengistä aika rankasti jotain hääkenkäfiiliksiä, joten nää ei oo vitivalkoset. Näitä vois ehkä hyvällä tahdolla sanoo myös lähes nudenvärisiksi. Ja nudet kengäthän jatkaa jalkoja. Lisäksi näissä oli se pyöree kärki, josta tykkään. Korko nyt ei oo mikään jäätävän korkee, mutta opettelen nyt kävelee näillä ja siirryn vasta sitten korkeimpiin.

Nyt vaan puuttuu enää korkkarikelit ja korkkarimenot. Täällä kotikylän rapateillä ei oikeen kehtaa lähtä noilla tossuilla kipittelee...

4 kommenttia:

  1. Haha, onhan tuo vähän koomista, että Lontoon kokoisesta kaupungista ei kenkiä löydy etsimälläkään ja kotipitäjällä ne sit vaan kököttää siinä hyllyssä kuin tilauksesta. :D Kiva yksityiskohta toi "korkkinen" korko! Mullakin tämä kevät tietää taas, kuten aina, uusien kenkien ostoa, oon yleensä aika saapasihminen, kun kaapit tursuaa niitä, mut 30 asteen helteissä on saappaat aika ikävät. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näin minulle käy yleensä aina. Jos lähtee muka kauemmas jotain etsimään, niin eihän sitä tietenkään löydä... Näin hei semmoset "pitsiset" pohkeeseen yltävät bootsit, siis se oli semmosta jämäkkää, vähän niiku tärkättyä se "pitsi". (Näytti siis joltain virkatulta pitsiltä tms.) Ja siis tosiaan semmosta, että varpaat näky niistä rei'istä. Menis varmaan helteelläkin! :D

      Poista
  2. Heippa miten muokkaat nuo kuvat tuolleen ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No moikka! Käytän kuvien muokkaamiseen ilmaista PhotoScapea, sieltä tuollaisia valmiita "vanha kuva" -suotimia. (Eli "Muokkaus" -> "Suodin" -> "Vanha kuva" -> Ja sieltä sitten valitaan haluttu tyyli.)

      Poista

Kiitos kommentistasi!